SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSAINK - MOTOR XXL KFT.

Gépkocsi állapotfelmérés árajánlat Motor XXL Kft. Nyúl-Gyorszerviz

Időszakos szerviz, olaj csere

Autója élettartamát jelentősen meghosszabbítja a rendszeres időközönként, szakszerűen elvégzett, időszakos átvizsgálás és szerviz. Az olajcsere intervallum pontos betartása megnöveli a motor és a sebességváltó üzemidejét. A jó minőségű olajat minden motor és sebességváltó meghálálja. Az időben elvégzett olajcserével csökkentjük autója kopását és fogyasztását is. Az időszakos szerviz alkalmával az olaj, üzemanyag, levegő és pollenszűrő cseréje is hozzájárul az autó jó állapotban tartásához.


Gyorsszerviz Nyúl  Győr Motor XXL

Nagyszerviz

Az időszakos felülvizsgálat és az olajok, szűrők cseréje mellett nagyon fontos, hogy a gyárilag előírt kilométer teljesítmény után az autó egy komolyabb átvizsgáláson és szervizen essen át. Ilyenkor átvizsgáljuk az autó biztonsági berendezéseit, a fékeket, a futóművet. A motor vezérlése és a vízpumpa is 60-100 ezer kilométerenként cserére szorul. A vezérműszíj és a feszítőgrögők cseréjének elmulasztása a vezérműszíj szakadáshoz vezethet, ami a motorban akár több százezer forintos kárt is okozhat.

Autó javítás  Motor XLL Nyúl

Fék javítás

A fék az autó legfontosabb biztonsági berendezése. A fékek rendszeres átvizsgálása elengedhetetlen a biztonságos közlekedéshez. Az időszakos átvizsgálások alkalmával ellenőrizzüka féktárcsákat, fékdobokat, fékbetéteket. A nagyszerviz alkalmával a fékeket megbontjuk, megtisztítjuk a kopott, elhasználódott alkatrészeket kicseréljük.

Autó javítás garanciával Motor XXL

Futómű javítás

A magyar útviszonyok különösen megviselik az autók futóművét. A lengécsillapítók állapota befolyásolja az autó úttartását, fékezéskor a fékút hosszát és nem utolsó sorban az utazás komfortját. A futómű javításakor a lengéscsillapítók mellet kicseréljük az elhanszálódott gömbcsuklókat, szilent perselyeket, lengőkarokat stb. A futómű javítása után fontos a futómű műszeres beállítása, így a gumik éllettartama is megnő.

Céges flották szervizetlése Motor XXL Kft Nyúl Győr

Motor, váltó javítás

A motorok, váltók javítása nagy szakértelmet igényel. Egy-egy újabb motor értéke elérheti a milliós nagyságrendet, ezért nem mindegy, hogy milyen szakemberre bízzuk a javítást. Magasan képzett szerelő munkatársaink és a megfeleő szakirodalom garancia a jól végzett motor ill. sebességváltó javítási munkáira.

Háztól-házig autószerviz Motor XXL Győr

Elektromos javítások

A technika fejlődésével az autókban is egyre több az elektrnikus alaktrész. Az autók elektromos alkatrészeinek javítása ccseréje nagy szakértelmet és műszerezettséget igényel. Ma már egy régen egyszerű izzó cseréhez szakműhelybe kell vinni az autót. szervizünk és partnereink a legkorszerűbb műszerekkel javítják az elektromos hibákat.

Autószerviz időpont foglalás Győr MOtor XXL

Műszaki vizsga

Az Európai Uniós előírásoknak megfeleően, Magyarországon is egyre szigorúbb műszaki és környezetvédelmi követelményeknek kell megfelelniük az autóknak a műszaki vizsgán. Műhelyünkben szakszerűen felkészítjük autóját a hatósági műszaki vizsgára és igény szerint elvégezzük a vizsgáztatást.

Online ajánlatkérés autó javításra Győr Motor XXL Kft.

Online ajánlatkérés

Ügyfeleink elégedettsége fontos nekünk. Mi sem szeretjük a váratlan helyzeteket. Kérje Online árajánlatunkat és biztosan nem éri meglepetés fizetéskor.MOTOR XXL Kft.
H-9082 Nyúl
Kossuth L. u. 70.

ELÉRHETŐSÉG
Email: motorxxlkft2@gmail.com
Tel: +36 70 942-44-23
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek:     08-17 óráig
Ügyfélfogadás:      08-17 óráig
Ebéd szünet:          12-13 óráig